Early Bird:

Perioada “Early Bird” se incheie pe 31 ianuarie 2016. Pana la acea data (inclusiv), taxa de participare este de 129 euro.

Taxa standard:

Dupa incheierea perioadei early bird, taxa de participare standard la conferinta este 149 euro pana pe 15 februarie inclusiv.

Last Minute:

In prima zi a conferintei (16 februarie) pana la ora 10:00 taxa “last minute” este 169 euro.

Discounturi speciale:

Toate persoanele care au participat la unul dintre cursurile din seria “Industria Muzicala Explicata” beneficiaza de o reducere  la plata taxei de participare. In acest caz, taxa este nominala, in sensul ca doar persoana in cauza poate participa la conferinta, accesul nefiind transferabil. Taxa pentru persoanele care beneficiaza de discounturi speciale este 116 euro si este valabila doar in perioada “early bird”.

Exista si oferte speciale cu discount pentru grupuri:
– intre 5 si 10 persoane: discount 15%,
– intre 11 si 16 persoane: discount 20%

Studentii si elevii beneficiaza de un discount de 50%, cu conditia ca la intrarea in spatiul de conferinta sa poata prezenta un document valid care sa le ateste calitatea de student/elev.

Modalitati de plata:

Plata taxei de paricipare se va face in lei, la cursul de schimb al BNR din ziua efectuarii platii, in contul Asociatiei Star Education avand codul IBAN RO54 OTPV 0000 0000 0267 1375 deschis la OTP Bank, cu mentiunea “taxa participare MMB”.

Dupa achitarea taxei va rugam sa trimiteti dovada platii prin email la adresa marina@starmanagement.ro pentru a vi se rezerva locul in cadrul conferintei. In cazul in care doriti eliberarea unei facturi pentru plata taxei, va rugam sa insotiti copia OP-ului si cu datele pentru care doriti sa vi se emita factura.