Despre Mastering The Music Business

Despre Mastering The Music Business

 

Mastering The Music Business (MMB) este prima conferinta dedicata exclusiv industriei muzicale din Romania. Se va desfasura intre 16/17 februarie la Hanul Gabroveni din Bucuresti.

Conferinta este adresata in special acelor muzicieni sau profesionisti ai industriei muzicale care doresc sa tina pasul cu ultimele trenduri din industrie, care doresc sa se informeze permanent, sa afle si sa aplice toate metodele care duc la maximizarea succesului oricarui artist, indiferent de genul muzical interpretat.

Prima editie a MMB se va concentra asupra oportunitatilor oferite de internet pentru creatia muzicala, promovarea si vanzarea muzicii.

Traim intr-o era in care, desi mai are multe puncte de imbunatatit, internetul ofera putere oricarui artist sa aiba un control din ce in ce mai mare asupra propriului parcurs artistic. Fie ca ofera oportunitati de invatare prin cursuri online si tutoriale de tot felul, fie ca inlesneste drumul muzicii pana la urechile si inimile fanilor, internetul pune in mainile artistilor fraiele propriei cariere.

MMB – prin speakerii sai – va oferi informatii pretioase despre domeniile cele mai importante din cariera unui artist: drepturi de proprietate intelectuala si organisme de gestiune colectiva, publishing (editura muzicala), marketing si vanzari online, crowdfunding,

Programul conferintei, pe zile, va fi publicat in curand.

About Post Author

adminmmb