Urmareste Live
Chivas Sound of Business


Chivas Sound of Business Pop Up TV este o emisiune live realizată în paralel
cu conferința Mastering the Music Business

logo-sound-of-business


Chivas și Kooperativa 2.0 prezintă:
Chivas Sound of Business
Pop-Up TV


E timpul ca antreprenoriatul cu impact social să facă un pas în față în industria muzicală din România! La  MASTERING THE MUSIC BUSINESS, prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România,  Chivas  și  Kooperativa 2.0  cu sprijinul  Star Management  și  ARCUB,  prezintă  Chivas Sound of Business  și pun pe masă oportunități și exemple despre cum afacerile pot face o echipă de success împreună cu muzica, pentru a schimba lumea în bine. În timpul celor două zile de conferință,  Chivas Sound of Business Pop Up TV  aduce specialiști, artiști și antreprenori și îi pune față în față cu  moderatorii emisiunii, pentru a dezbate integrarea antreprenoriatului social în industria muzicală din România.
 
Chivas Sound of Business Pop-Up TV înseamnă 16 ore de streaming video online, într-un talk show ce se va desfășura pe tot parcursul conferinței Mastering The Music Business, cu Cristian China Birta, Anca Lupeș, Marius Matache și Andrei Vulpescu în rol de moderatori.
 
Conectează-te,   urmărește-te  transmisiunea live  pe  https://masteringthemusicbusiness.ro/  și alătura-te discuției folosind hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness!

 
Despre Chivas Sound of Business:
Chivas Sound of Business este o platformă creată de Chivas în cadrul The Venture, cu scopul de a crea spații de întâlnire și expresie ale antreprenorilor după program.  Misiunea  Chivas Sound of Business este aceea de a reuni comunitatea de business într-un cadru informal, în care muzica dictează atmosfera: cluburi, concerte, conferințe dedicate industriei muzicale.