MMB Live Showcase – Tu canti, industria muzicala evalueaza

MMB Live Showcase – Tu canti, industria muzicala evalueaza

Mastering the Music Business – conferinta dedicata muzicienilor independenti, anunta MMB Live Showcase – o oportunitate unica pentru artisti si trupe debutante din toate genurile de a se prezenta unui public format in cea mai mare parte din profesionisti de prima liga a industriei muzicale din Romania si din lume – manageri, agenti de booking, promoteri etc. Va fi de asemenea o buna ocazie pentru a intra in contact cu acestia si a gasi noi oportunitati de colaborare.

MMB Live Showcase va avea loc in fiecare seara (10 si 11 iulie), dupa conferinta, incepand cu orele 20:00 in club Fratelli din strada Glodeni 1-3.

Punem la dispozitie sase segmente orare de cate 30 minute in cele doua zile, distributia lor exacta si programarea pe ore va fi stabilita si anuntata ulterior.

Pentru a aplica pentru unul dintre aceste sloturi, trimite un mail la ask@masteringthemusicbusiness.ro cu subiectul MMB Live Showcase. Emailul trebuie sa contina o scurta prezentare a ta si a trupei tale si cateva link-uri din concertele tale live. Se accepta doar artisti/trupe care interpreteaza muzica originala (exclus cover-uri). Termenul limita pentru aplicatii este 20 iunie.

Trupele si artistii care se vor califica pentru aparitii in cadrul MMB Live Showcase vor fi anuntati pe 25 iunie. In afara de prezenta pe scena MMB Live Showcase, trupele si artistii calificati vor putea participa gratuit la cele doua zile de conferinta.

MMB Showcase nu deconteaza nici o cheltuiala legata de recitalurile live ale artistilor claificati (incluzand transport, cazare si masa unde este cazul), insa pune la dispozitie tehnica de spectacol necesara: scena minim 6 x 4m, instalatie de sunet & lumini si backline standard (set tobe clasic fara pedala si cinele).

About Post Author

Cosmin Ionescu

Leave A comment