ALEXANDRU ANGHEL

Radio

ALEXANDRU ANGHEL

Radio

Alex e la Radio Guerrilla din 2011. Mare parte din această perioadă a făcut echipă cu Bogdan Șerban la Guerrilla Logout și Guerrilive, unde a ajuns după ce a participat la un concurs Sziget Festival și l-a impresionat pe Bogdan recunoscând toate piesele după vreo 2 secunde de ascultare.

În timpul în care Guerrilla a rămas fără aer a participat la formarea unui nou post de radio (Tananana), devenind cel mai tânăr director muzical din radioul bucureștean. S-a întors acasă, la Guerrilla, imediat ce s-a strigat adunarea, unde acum realizeaza emisiunea Binili Învinge (luni-vineri, 14:00-16:00) și este „Head Of Music”. În afara radioului îl găsiți când pune muzică în Club Control, Expirat, sau pe la festivaluri, evenimente A.R.C.E.N. și petreceri private. A scris în trecut articole pentru Cațavencii, Beck’s ON și Cooperativa Urbană. Are în palmares interviuri cu trupe și artiști ca Nick Mason de la Pink Floyd, Editors, Hurts, The Maccabees, The Neighbourhood, Bastille, Metronomy,  Glass Animals, The Kills, The Fratellis, Blossoms, The Temper Trap și mulți alții.

Când nu-și dă cu părerea despre muzică și despre…muzică, Alexandru merge la sute de concerte și festivaluri, de la noi din țară dar mai ales din afară (obicei început în 2007, cu un concert Rolling Stones). Sau tocește acasă acul pick-up-ului și șterge praful de pe colecția lui de discuri de vinyl rare, pe care o alimentează săptămânal. Și, de-acum inainte, va incerca treptat sa dea acest “microb” mai departe. Vouă.