ALIN STOICA

Workshop - Building Online Presence

ALIN STOICA

Workshop - Building Online Presence

Primul meu job a fost la HaHaHa Production. De trei ani sunt tot acolo. Mi-am dorit atat de mult sa lucrez la Ha, incat am venit timp de o saptamana la studio, 6-7 ore pe zi, ca sa fiu primit la interviu. Oamenii nu aveau timp, dar asa am putut sa observ modul de lucru care parea condus de entuziasm si facut profi.

Pe scurt: sunt un “onliner” dedicat, fidel principiului “nu exista idei gresite, doar momente nepotrivite.” Mi-am dat seama ca imi place ce fac atunci cand m-am bucurat o zi intreaga pentru o postare de pe HaHaHa Production, care stransese peste 600 de comentarii.

Creativ vorbind, am un bioritm foarte exact, astfel incat am invatat sa-mi manageriez mai bine perioadele cu mai putina inspiratie (cu citit de carti, plimbari mai dese prin parc, detasare de cotidian). Am momente in care par de pe alta planeta, dar de fapt eu atunci vizualizez mental “ce-ar fi daca am face aia?”.

Cred ca fac parte din categoria aia de oameni autodidacti, care citesc informatiile, le analizeaza si apoi testeaza. Totusi, bazele si principiile digitalului le-am invatat intr-un mod riguros si organizat (subliniez asta J) )  de la Ramon Militaru (Google him).

Ca in orice alt domeniu, in online  increderea in sine vine odata cu primul succes, care poate fi o postare cu o mie de comentarii sau o campanie la care au s-au inscris o suta de mii de oameni.  Lucrurile la care am participat si la care tin ar fi: #1iunie #AreneleRomane, #Smiley10, #SmileyJoc, #Musically, #VoceaRomaniei #EchipaSmiley, #album #EuSuntFeli, #maimusic.

Sa particip  la Mastering the Music Business cred ca e un pas firesc in drumul meu, pe care il vad cu greu in alt domeniu.