ANDRA GOGAN

Panel - Vloggers

ANDRA GOGAN

Panel - Vloggers

Andra Gogan este cel mai mare influencer feminin pentru copiii si adolescentii din Romania. Ea este cunoscuta datorita dublajelor din desenele animate de pe Disney Channel (Printesa Sofia, Pusica etc), dar si pentru activitatea ei intensa ca vloggerita si cantareata.

 

Popularitatea ei din mediul online este foarte mare, ea avand peste 500 000 de abonati pe Youtube si fiind singurul ambasador Musical.ly din Romania, clasandu-se in primele 40 de locuri international si locul I la categoria Music.

 

Andra canta de la varsta de 3 ani, reusind sa intre in Cartea Recordurilor de 2 ori. A lansat numeroase piese pana acum, cele mai recente fiind “Ne vedem in septembrie”, “Ce baiat” si “Galagie cand taci”.

 

Mai mult, detine o academie de dans, unde sunt inscrisi sute de copii si de asemenea promoveaza in mod frecvent cauze umaintare.

Mesajul pe care Andra il transmite fanilor sai este mereu unul pozitiv, ea fiind, de altfel, singurul influencer din Romania care nu foloseste niciodata limbaje licentioase.