BOYAN ROBERT PINTER

Prezentare - Bulgaria, parte a pietei muzicale din EE

BOYAN ROBERT PINTER

Prezentare - Bulgaria, parte a pietei muzicale din EE

Boyan a fost implicat in muzica aproape toata viata lui. A facut o cariera din a fi artist, profesor de chitara, administrator de arte, coordonator de productie, consultant si agent de booking pentru toate domeniile artei, mai putin teatrul de papusi. In ultimul timp isi imparte timpul intre Pittsburgh, USA si Sofia, Bulgaria, unde lucreaza in organizare de concerte si festivaluri, promovare de muzica si management. Detine diplome in studiul limbii franceze, spaniole si in managementul artelor.

Ca parte a echipei de productie a celui mai mare promoter din Bulgaria  – Sofia Music Enterprises – Boyan a participat la unele dintre cele mai mari productii live care au vizitat regiunea: Sting, Depeche Mode, Roger Waters, Aerosmith, Slayer, Dream Theater, Whitesnake, Judas Priest, Iron Maiden, si Cirque du Soleil, ca sa amintim doar cateva.

In acest moment Boyan produce si face booking-ul pentru Sofia GuitArt Festival – o platforma care prezinta artisti celebri din intreaga lume si care pune la dispozitie informatii necesare pentru educarea si dezvoltarea muzicala atat a tinerilor muzicieni cat si a celor mai experimentati. Acest festival are loc de trei ori pe am in diferite centre culturale din Bulgaria.