Cătălin Davidescu

Merchandise

Cătălin Davidescu

Merchandise

Ma numesc Catalin Davidescu si primul meu contact cu industria muzicala a fost in 98, cand m-am angajat la Hard ‘n’ Heavy Café. Aici am vazut primele live-uri cu trupe la care, cu cativa ani in urma, doar indrazneam sa visez ca le voi vedea.

In cei aproape 5 ani petrecuti aici am organizat peste 500 de concerte de club, atat cu trupe consecrate, dar mai ales cu noul val de trupe din zona alternativa si hip hop. Practic, am asistat si ma consider contemporan cu nasterea underground-ului, asa cum il percepem acum.

Intre anii 2002 si 2005, am activat ca si producator de evenimente la Stage Expert, un colos al vremurilor sale, unde am invatat extrem de multe lucruri.

Incepand cu 1 ianuarie 2006 si pana la 1 ianuarie 2016, am fost producator de evenimente si ulterior Head of Production la Five’s International, unde am cunoscut cele mai mari satisfactii profesionale.

Avand la activ organizarea a cateva mii de spectacole de toate genurile, in 2008, condus de pasiunea mea pentru muzica, am deschis o mica companie de booking, care foarte rapid a devenit una dintre principalele companii furnizoare de artisti pentru aproape toate turneele muzica din acea vreme. Productiile personale cu nume grele din scena internationala ne-au transformat rapid intru-un nume extrem de respectat.

Din pacate, in 2012, in urma unor disensiuni aparute in managementul companiei, am decis sa merg pe aceeasi cale, dar singur. Asa ca, in 2013, am infiintat o noua companie, Dark Side Entertainment.

Aceasta noua companie infiintata are 4 mari departamente: Booking, Bike, Ink si Merch, toate avand numitor comun pasiunea pentru muzica si sferele individuale de influenta, interconectate intr-un final, toate sub acelasi acoperis.

Dark Side Entertainment inseamna astazi  agentie de booking, agentie de ogranizare de evenimente, studio de tatuaje si shop online de merchandise oficial al trupelor romanesti.

Ideea care sta in spatele platformei Dark Side Merch Division, este de a susține și încuraja artiștii, fie că sunt consacrați sau la început de drum, dar si de educare a publicului din Romania pentru a arata respectul față de munca trupelor preferate.

Dark Side Merch Division se ocupa cu realizarea designului, productia si distribuirea de merch oficial pentru  peste 30 de formatii romanesti underground si mainstream, precum  Vita de Vie, Coma, Vunk, Suie Paparude, Implant pentru Refuz, etc. Albumele artistilor in format original, gecile de colegiu, pantaloni si tricouri cu design caracteristic trupei, toate sunt disponibile pe platforma dark-side.ro.

Este o munca sisifica,pe care ne-am asumat-o si pe care cu siguranta o vom duce la capat.