CHRIS COOKE

Workshop - Digital distribution

CHRIS COOKE

Workshop - Digital distribution

CHRIS COOKE este Managing Director si Business Editor al CMU, un prestator de servicii pentru industria muzicala. Binecunoscut pentru publicatiile sale – CMU Daily, CMU Podcast, CMU Digest si CMU Trends – compania pune de asemenea la dispozitie consultanta si training-uri pentru companiile muzicale, gazduieste CMU Insights la The Great Escape conference si deruleaza CMU:DIY – program educational pentru artistii debutanti.

CMU este parte din compania lui Chris, 3CM UnLimited, prin care publica recomandari culturale prin serviciul ThisWeek London, publicatia inrudita ThreeWeeks Edinburgh si podcastul TW:TALKS; si de asemenea ajuta la conducerea Fundatiei Taylor Bennett, care desfasoara programe de educatie in domeniul PR pentru minoritatile etnice.

Licentiat in engleza si drept, Chris scrie in mod regulat, discuta si comenteaza referitor la media si legislatie de media, muzica si comedie, cat si despre industriile muzicale si de comunicare. Este autorul raportului ‘Dissecting The Digital Dollar’ (Disecand dolarul digital) pentu Music Managers Forum din UK si ocazional realizeaza show-ul ‘Chris Cooke’s Free Speech’.

www.cmuinsights.com