CRISTINA BAZAVAN (ROMANIA)

Blogger

CRISTINA BAZAVAN (ROMANIA)

Blogger

Jurnalist si blogger. Din aprilie 2005 si pina in mai 2011 a fost  unul dintre oamenii cheie ai revistei Tabu, al carei redactor sef a fost. Are o serie impresionanta de personalitati culturale internationale pe care le- a intervievat de-a lungul timpului (Steve McCurryMilla JovovichZiggy Marley, Guilermo Arriaga, Rebecca Miller, Gilbert Adair, Milos Forman, Miles Aldridge, Eugenio Recuenco, Olga Kurilenko, Margaret Atwood, Annie Proulx, Victoria Abril, Vanessa Redgrave etc).

A devenit cunoscuta in mass media romaneasca drept una dintre vocile Europa FM, activitatea sa in radio desfasurindu-se pe parcursul a 12 ani. A facut parte din echipa care a creat brandul Europa FM, realizind o performanta unica in Europa: statia a ajuns nr. 1 national în 6 luni de la lansare, fiind cea mai spectaculoasă lansare a unui post de radio.
A făcut parte din echipa care a formatat şi rebranduit Radio 21 la sfîrşitul anilor ‘90 şi a fost consultant pentru lansarea Radio Guerrilla. A fost prezentatoarea primului sezon al emisiunii Ca-n filme ( Digi 24 Tv). Sustine anual un curs de branding personal pentru actori, la TIFF, in cadrul proiectului “10 pentru film” si a creat strategii de comunicare pentru oameni de muzica, actori si regizori romani. Pentru aproape 2 ani (2013-2014) a facut parte din echipa de comunicare a trupei VUNK si a participat la comunicarea proiectul Orasul Minunilor, singura campanie de comunicare a unui reprezentant din industria divertismentului premiata la Romanian PR AWARDS.