DARUIESTE VIATA

Prezentare - Muzica Daruieste Viata

DARUIESTE VIATA

Prezentare - Muzica Daruieste Viata

Carmen Uscatu – Președinte ‘Dăruiește Viață’

Oana Gheorghiu – Vicepreședinte ‘Dăruiește Viață’

În 8 ani de activitate, echipa Dăruiește Viață a construit 18 camere sterile de transplant, triplând capacitatea de transplant a României; a construit un laborator de diagnosticare în profunzime a cancerului limfatic, la Timișoara, și a dotat un laborator similar la Institutul Clinic Fundeni; a renovat secții de oncologie pediatrică și de adulți în București, Timișoara și Brașov; a reușit să strângă și să investească în spitalele românești peste 6 milioane de euro.

Dăruiește Viață va construi prima clinică integrată de oncologie și radioterapie pentru copii, la Spitalul „Marie Curie” din București.

Încă din 2012, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu au inițiat implicarea mai multor artiști din industria muzicală din România în campaniile de fundraising derulate, reușind să colaboreze de-a lungul timpului cu Tudor Chirilă, formatia Vama, Smiley, Adrian Despot, Horia Brenciu.

În vara lui 2017, Dăruiește Viață a semnat un parteneriat cu festivalul UNTOLD pentru a atrage un nou segment de public și a-l implica într-un proiect vital: construirea primelor două camere sterile din Cluj.

Acțiunile derulate în cadrul concertului Vama la UNTOLD, cu sprijinul lui Tudor Chirilă, au fost inedite pentru publicul român de festival, dar foarte bine primite, având un impact peste așteptări.  Am demonstrat astfel că MUZICA DĂRUIEȘTE VIAȚĂ.