IVAN MUÑOZ

Presentation - Bandtiger

IVAN MUÑOZ

Presentation - Bandtiger

Ivan Munoz este Marketing Representative și Community Manager pentru Bandtiger, o nouă aplicație revoluționară care îi ajută pe muzicieni să găsească, să evalueze și să împărtășească locații oriunde în lume.

A avut turnee internaționale cu proiectele sale Vigilante​& ​Big Brother 84, împărțind scena cu artiști ca ​Nine Inch Nails​, ​Die Krupps​, ​Rammstein​, ​Phace​, ​Zardonic​, ​Counterstrike​, Dodge & Fuski​ și mulți alții. A participat cu proiectele sale în cadrul unor festivaluri renumite la nivel internațional precum Electron​ (Elveția) , ​Wave Gotik Treffen ​(Germania), ​Montreux Jazz Festival​ (Elveția) sau ​Infest Festival ​(UK).

Multi-instrumentalistul, producătorul de muzică electronică și cântărețul Ivan a colaborat și remixat o gamă diversificată de artiști cu stiluri diferite de-a lungul carierei sale, de la a remixa zeii hip hop-ului Public Enemy, la a colabora cu figurile marcante ale muzicii metal Jed Simon (​Strapping Young lad​/ ​Vimic​) și Baard Torstensenor (​Clawfinger​) sau legendele industriei muzicale John Bechdel (​Ministry​) și Hanin Elias (ex-​Atari Teenage Riot​).

Succesul pe care îl are nu numai că i-a oferit sprijinul fanilor și al colegilor, dar i-a și dat posibilitatea de a fi endorsat de companii precum Presonus​, ​Sennheiser​, ​Keith McMillen​, ​Fernandes Guitars și multe altele.

Ivan își folosește cunoștințele despre industria muzicii obținute din propria experiență pentru a extinde comunitatea ​creată în jurul Bandtiger și încearcă să îmbunătățească legăturile dintre locații și artiști de peste tot din lume.