Marius Matache

Productie album

Marius Matache

Productie album

Aproape folkist (nu sunt atât de trist pe cât presupune fișa postului), cu două albume la activ în 13 ani de carieră și 9 ani de blogging despre această nișă. Am învățat repede că din cer nu cad decât meteoriți, astfel că dacă vreau ceva trebuie să fac, nu să aștept. Am încercat mereu să spun și altora ce am învățat cu prețul greșelilor mele, poate ei vor face lucrurile mai bine sau măcar mai ușor.

Nu sunt cel mai talentat din generația mea, dar cu siguranță sunt printre cei mai ambițioși. Așa am ajuns să fiu Sergiu Nicolaescu al folkului, fiind artist, manager, PR și jurnalist, ocazional și tehnic. Am avut ambiția să lucrez cu oameni de top când colegii mei înregistrau albumele acasă, “pe o placă bună”. Am crezut în oamenii care îmi apreciază muzica și am strâns bani prin crowdfunding și am învățat ce vor brandurile de la artiști. Am bătut la mai multe uși decât are Palatul Versailles, am propus proiecte oriunde am găsit o ușă deschisă.

Când urc pe scenă, scopul meu nu este să le arăt oamenilor ce tare sunt, ci sî îi fac să zâmbească. Dacă reușesc, vin și a doua oară.