Teodor Negrea

Promoter

Teodor Negrea

Promoter

Teodor Negrea e omul care a pus umărul la crearea unora dintre cele mai importante branduri ale Clujului din ultimii ani – Boiler Club, Electric Castle și /FORM SPACE.

A început cu partea de bars de la DelaHoya, primul festival de muzică electronică din România. Apoi a creat Boiler Club, care, timp de cinci ani, a fost unul dintre puținele locuri de evadare ale unui public avid de muzică bună. La scurt timp s-a asociat cu băieții de la Booha și împreună au făcut festivalul la care cu toții am fost, măcar pentru o ediție – Electric Castle.

La patru ani de la prima ediție a Electric Castle, pentru că nu se mai regăsea în festival, Teo și întreaga echipă artistică a EC s-au reorientat și au venit cu o nouă premieră – /FORM SPACE, un spațiu de evenimente deschis către toate formele entertainment, o scenă care se transformă în fiecare noapte. “Viața de noapte din Cluj nu va mai fi la fel după lansarea /FORM SPACE”, a spus Teo vara trecută. Și așa și e! Spațiul strânge peste 800 de spectatori la evenimentele din fiecare weekend – show-uri sold out cu Wilkinson, Vama, Dub Pistols, Zdob și Zdub, Ada Milea, Worakls, Alternosfera sau Netsky. Iar vara asta, sub umbrela /FORM NIGHTS, echipa /FORM organizează concerte și petreceri în locuri neconvenționale din întreg Clujul unde se adună peste o mie de oameni.

Anul trecut s-a întors la DelaHoya, pe care l-a transformat într-un festival urban, aproape de fanii muzicii eletronice. Și pentru prima dată în 20 de ani, a creat, în cadrul festivalului, o scenă dedicată muzicii live.